Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΣΚΕΨΕΩΝ Β΄ ΜΕΡΟΣ

Ένας κύκλος  ολοκληρώθηκε, όσο αφορά εμένα προσωπικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θερμαϊκό και το σκακιστικό του τμήμα για την συνύπαρξη όλο αυτό το χρονικό διάστημα που συνεργαστήκαμε και προσπαθήσαμε μαζί για το καλύτερο.
Στις συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων είναι φυσικό να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στο τι είναι αυτό που επιζητεί ο καθένας μας, και για πιο  λόγο επιδιώκει να λειτουργεί ένας σύλλογος με συγκεκριμένο τρόπο.
Οι προσεγγίσεις που είχαμε με τους ανθρώπους που τόσα χρόνια είναι στο "τιμόνι" του σκακιστικού  τμήματος είναι διαφορετικές, όσο αφορά την οργάνωση και τη λειτουργία ενός συλλόγου. 
Τους εύχομαι καλή συνέχεια σε αυτό που κάνουν.
Όσο αφορά την δική μου συνέχεια, δεν θα σταματήσω να οραματίζομαι έναν πρότυπο σύλλογο που θα παρέχει όλες τις δυνατότητες στους αθλητές και τους προπονητές του, έτσι  ώστε να κάνουν όλοι καλύτερα την δουλειά τους!
Και που μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα συντείνουν οι ενέργειές του στην βελτίωση τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας όσο και στην βελτίωση της ακαδημίας με πληθώρα πρωτοβουλιών και δράσεων προγραμματισμένων για την αύξηση της απόλαυσης και της γνώσης που μπορεί να τους παράσχει ο σύλλογος..
Με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω αυτό το όνειρο να το στηρίξω και να το δω να πραγματώνεται.

Ο κόπος και ό χρόνος  είναι φίλοι προσκείμενοι σε μια τέτοια προσπάθεια και με την κατάλληλη στελέχωση τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Στο επανιδείν λοιπόν στον όμορφο χώρο της προσπάθειας και του ονείρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΕΣ

   Από όλους εμάς στην Ένωση Σκακιστών Δήμου Θέρμης, προπονητές , αθλητές και ΔΣ σας ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά , καλή Ανάσταση με υγεία...