Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

1o RAPID ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

   Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε σήμερα Κυριακή 26  Ιανουαρίου τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο 1ο τουρνουά rapid που διοργάνωσε ο σύλλογός μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους απο την καβάλα που ήρθαν να συμμετάσχουν στους αγώνες, καθώς και να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους μας από την Κατερίνη που δεν είχαμε την χαρά να τους έχουμε κοντά μας , η συγκεκριμένη χωρητικότητα δεν μας επέτρεψε να  καλύψουμε την ζήτηση που υπήρξε.
 Να περάσουμε τώρα και στο αγωνιστικό μέρος, οι συμμετοχές ανήλθαν σε 30  ( η γρίπη και ο πυρετός ήταν η κύρια αιτία των απουσιών), ενω είχαν υπερκαλυφθεί από πολύ νωρίς οι θέσεις συμμετοχής στο τουρνουά.
Έγιναν 7 γύροι με χρόνο 12΄+3" ανα κίνηση. Στην γενική ξατάταξη πρώτος αναδείχθηκε ο Τζιότζιος Δημήτριος με 6,5 βαθμούς, την δεύτερη θέση κατέκτησε η Τσάκωνα Μαρία επίσης με 6,5 (κριτήρια) , την τρίτη θέση Πάστρας Ιωαννης με 5 βαθμους και σε ισοβαθμία με άλλους τρεις. Πρώτη γυναίκα Αλτινάκη Αγγελική .

Τελική κατάταξη και βαθμολογία ΕΔΩ

Στις επιμέρους κατηγορίες: κάτω των οκτώ χρυσό μετάλλιο  Κοσμαρίκος Δημήτριος, αργυρό  Σαρδής Ιωάννης, χάλκινο Ανδρέου Ιωάννης, πρώτο κορίτσι και χρυσό μετάλλιο Μπεκιάρη αγγελική.

Στην κατηγορία κάτω των  δέκα, χρυσό μετάλλιο Μπαλαφούτας Αλέξανδρος, αργυρό Μερκουλόπουλος Διονύσιος, χάλκινο Γιώτας Δημόκριτος


Στην κατηγορία κάτω των δώδεκα, χρυσό μεταλλιο Μπαλαφούτας Δημήτριος, αργυρό μεταλλιο Ζήσης Γεώργιος, χάλκινο μετάλλιο Λασκάκης Κωνσταντίνος.

Στην κατηγορία κάτω των δεκατέσσερων, χρυσό μετάλλιο Μαγκαλάκης Στέφανος, αργυρό μετάλλιο Σιουτόπουλος Χρήστος, χάλκινο μετάλλιο καραμίχος Μιχαήλ.

Με χρυσό μετάλλιο βραβεύθηκε και ο Κατσίγρης Αντώνης για την συμμετοχή στην κατηγορία κάτω των δεκαέξι και την ισοβαθμία του  με 5 βαθμούς στην τρίτη θέση της γενικής.

Μέσα από την καρδία μας να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο επόμενο τουρνουά.


Χορηγος επικοινωνίας το




Ακολουθούν φωτογραφίες από τις βραβεύσεις.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΕΣ

   Από όλους εμάς στην Ένωση Σκακιστών Δήμου Θέρμης, προπονητές , αθλητές και ΔΣ σας ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά , καλή Ανάσταση με υγεία...